Sherbime

Ne ju ofrojme shumellojshmeri aksesoresh dhe sherbimesh duke iu sherbyer me cilesine bashkekohore Evropiane.
Tek ne mund te gjeni gjithcka qe ju duhet per nje jetegjatesi dhe cilesi sa me te larte ne aksesore mobilerie, por dhe me gjere.
Zgjedhja eshte e juaja.

Disa prej produkteve dhe sherbimeve  qe ne ofrojme:

MDF dhe Melamina nga Alfa Wood
MDF te gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhesive te ndryshme duke filluar nga 04-06-07-10-17-27 shqeto, te rimesuar dhe te melaminuar. Melamina te te gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhesive te ndryshme duke filluar nga 08-16-18-25. Fibra me ngjyra dhe shqeto. Bango 30-40 mm te llojeve te ndryshme. Alzatina te llojeve te ndryshme, alzatina alumini etj. Kapele shqeto, te rimesuara dhe te melaminuara. Kasa ovale me panel druri dhe fashatura te llojeve dhe gjatesive te ndryshme. Profile per kapake  dhe profile zbukurimi. Prerje ne makineri kompjuterike.

Aksesore mobilerie 

Mobiliet duhet te duken bukur. Per kete kujdeset mobilieri juaj. Sistemet e aksesoreve qe rrisin cilesine e levizjes vijne nga BLUM. Sistemet e kanatave, te menteshave, te sirtareve,te shinave rreshqitese dhe ndarjeve te brendshme nga BLUM dallohen per cilesine e larte. Aksesoret BLUM realizojne rryma te larmishme dizajni, si dhe sjellin komoditet levizje ne cdo hapesire banimi. Aksesore te shumellojshem mund te gjeni tek ne si kendore per te shfrytezuar kendin, kolone ushqimore, xhola vaji, priza inkaso, kullesa pjatash,  sisteme per ndarjen e mbeturinave, aksesore te ndryshem per ndarjen e brendshme, gjithcka qe ju duhet per mobilimin e ambjenteve te ndryshme ne shtepi , ne zyra etj.

Frezime ne pentograf ( kompjuter )

Frezime dyersh ne mbi 100 modele, frezime kapakesh te llojeve dhe modeleve te ndryshme, frezime krevatesh dopjo, tek, rreth 60 modele, frezime pasqyra, karrige, tavolina, kolina etj. Dizenjojme modelte te reja sipas shijes tuaj.

Kapake druri dhe kapake me profile
Tregetojme kapake druri, lisi-qershie-panje Erika, me nje cilesi shume te mire dhe me cmim shume konkurrues ne treg.
Kapake te gjatesive dhe llojeve te ndryshme me nje cilesi shume te mire profile nga ibe profile ku ju mund te beni  porosi sipas permasave tuaja.

Boje Per Mobilie 

Boje per lyerjen e mobilieve nga Alcea, nje shumellojshmeri ngjyrash qe i pershtaten kerkesave dhe deshirave tuaja, si edhe siguron nje cilesi te larte. Alcea ofron produkte dhe paisje inovative shume te specializuara, per disa lloje aplikimesh per te garantuar procesin e menaxhimit per formulimin e ngjyrave per lyerjen e produktit.

Lavapjata dhe Rubinete

Seria e Lavapjata dhe Rubinetave nga Blanco, ofron nje cilesi te larte per lavapjatat ne granite dhe inox, si dhe komoditet dhe rubineta me forme te ndryshme qe pershtaten me se miri ne kuzhinat tuaja. Lavapjatat jane me forma te ndryshme, perfshijne dhe variantin inkaso si dhe me ngjyra te ndryshme. Gjithashtu, kemi edhe mbajtesit per detergjentet qe jane teper funksional.

Sistem Shinash per Kanata Rreshqitese te Montuara brenda Kabinetit

Sistemi Holz perfshin shina te cilesise se larte per kanata rreqitese te montuara brenda kabinetit.  Per kanata me peshembatje te ndryshme, si dhe per dy ose tre kanata sipas deshires. Mbyllja e kanates behet ne menyre te bute pa zhurme. Sistem Holz ofron jetegjatesi dhe komoditet ne levizje.

Sistem Ndricimi Led per Mobilie

Ndricim Led per mobilie nga Domus Line, ofron alternativa te ndryshe dizajni per ndricimin e mobilies tuaj. Lede me cilesi te larte si dhe opsione te ndryshme dizajni mund te gjeni ne kompanine tone, duke iu pershtatur kerkesave tuaja.

Multistrada nga Austria

Multistrada Jgrabner Austriake , rezistente ndaj nxehtesise dhe lageshtires, mund te perdoret per sauna ose si detaj i vecante dizajni ne ambiente te ndryshme. Cilesi, shumellojshmeri dhe ngjyra te ndryshme.