Hodo Alb Shpk eshte nje prej kompanive lider ne fushen e tregetimit te aksesoreve me cilesore per mobileri ne vend dhe me gjere

Rreth Nesh

Qe nga viti 2005 Hodo Alb shpk ofron sherbimet per te gjithe treguar shqiptar duke ofruar produktet me te mira per aksesor mobilerie.

Lexo me shume

Produktet tona

Produktet tona jane nga me cilesoret ne treg. Tek ne mund te gjeni lenden e pare per mobileri, aksesore te ndryshem e shume artikuj te tjere.

Lexo me shume

Ekskluzivitet i BLUM

Hodo Alb shpk ka nje partneritet zyrtar me shoqerine e njohur lider nderkombetar ne aksesoren dhe produktet e mobilerise, BLUM.

Lexo me shume

Produktet

BLUM

Hodo Alb shpk ka ekskluzivitetin ne Shqiperi per te gjitha produktet e BLUM

Shikoni te gjitha produktet
Disa nga arsyet pse te bashkepunoni me Hodo Alb Shpk

Perse ne ?

NA KONTAKTONI

Per me shume informacion ose per pyetje te ndryshme ne lidhje me sherbimet tona na kontaktoni cdo moment.